Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Tuesday, September 13, 2011

bila praktikal nak abis dah..

salam semua..

hye all..sehat tak?sowie la dh lame x update blog..x de idea n agk busy la raye2 ni kan?huhu..okay korg,mane2 yang kenal i or dikenali sbg ieka dona,tyka ruslan,atikah,ieka n mcm2 la name..please,come to my family openhouse on this Saturday 17/9/2011..sume dialu2kan dtg okay..semoge dgn kedtgn korg,dpt memeriahkan suasane..
now,nk cter la..i dh nk abes praktikal dh tau..bulan depan 21/10/2011 i dh abes..sonoknye..x sba sgt nk keje n after1 or 2 years i nk further my study again..wow!insya'allah..klu diizinkan olehNYA..pray for me all!
best ker nk abes dah?ermmm..ntah la..nnt,i rindu kat staff2 sini n kwn2..huhu..byk la bd baru dpt kat sini..huh..semoge dgn pengalamn yang ade ni,dpt i implement kan waktu kerja nnti..

okay la..nnt,update lagi okay?bye..

 



Monday, September 5, 2011

penghujung cintaku

Salam semuanya..
hye all..sehat tak?ermmm..sume ngah sibuk entry raye tp i belum lagi..sbb i nk share lagu ni ngan you all yg tengah bercinta,dh kahwin,on the way bercinta n yg tak bercinta mcm i pon ley jer dga..lagu ni best sgt..actually,i baru dengar..sgt best!melodi die rase indah bangat!x percaye korg ley dengar okay?jom kite tengok lirik dia kat bawah ni..


Penghujung cintaku by pasha ungu feat adelia

berakhir sudah pencarian cintaku
jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki
tiba diriku di penghujung mencari cinta
diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menikahimu, aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu

ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
tiba diriku di penghujung mencari cinta
hati ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu (kepadamu)
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

wooo aku akan menikahimu, oh aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
nananana nananana nananana nananana
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
seumur hidupmu [4x]