Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Saturday, November 19, 2011

kemunculan Novel pertama!

Assalammualaikum..

Hye korang, busy ker? I rase, dah lama x follow blog korang..sorry okay..sangat busy skrang ni..hehe..hope, guys sehat saje okay?hehe..

bila tengok title, ada rase I ni poyo tak? hehe..up to you nak cakap I apa..Tapi, I nak bagi tau, yg I skang tengah bertungkus lumus siapkan I punya Novel yang pertama!wow!bunyi macam hot jer kan?hehehe..I dah start buat, now hampir siap BAB 2..cuma, tajuk sangat2 confius..banyak yang bersesuaian, dats y I konfius nak bagi tajuk ape..huhu..

Thank you to my friend,"L" sebab dia la membe yang sggp layan imaginasi I yang melampau2 tu..hahaha..syg, I tak dapat tajuk lagi ni..help me! and her akan jadi orang pertama yang akan baca novel I! I love you..

Okay korang, kalau dah siap, I akan inform you all okay..mmuahaha...support me..