Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Wednesday, February 15, 2012

you semakin jauh..

What should I do?
I miss you damn much!
kamu..I memang sayang you..but,kamu ada pilihan sebab itu..
bahagia kamu, bahagia la I..
but, apa-apa pun terjadi doa I selalu ada bersama you..

credit to si 'awan biru'..

Saturday, February 11, 2012

indahnya BERCUTI!....love LANGKAWI! 4-6 Feb 2012..

Salam semuanya..

huh..lama kan x update blog?lama sgt..haha..busy la kawan2 ku..last week, I happy gila sebab I pergi holiday! mane? Langkawi! 1st time i menjejakkan kaki ke sana & I boleh cakap wow!Malaysia ada tempat cantik mcm tu..subhanallah! siyes! I mmg x nak balik..I rase, I nak dok sana terus! mybe ade mulut yang akan cakap, ala 1st time datang, boleh la cakap mcm tu..for me, sentimental value I sagt tinggi..orang yg pandai menghargai dia sahaja yang tau..

I pergi 4orang..bukan dengan family..but kawan2! mmg seronok..then lepak2 dekat cenang..heaven seyh!so, the next trip mybe Tioman..bagi I, sape2 yang baru kahwin klu bajet x cukup nk g overseas just g langkawi!perfect!honeymoon sane!hehe..over la pulak!haha..

pape pon, I x pernah rase happy mcm ni pergi bercuti..mybe 1 kepuasan pergi bercuti menggunakan duit sendri and dengan kawan2..sangat berdikari!hehe..so, jom langkawi!
HAPPY HOLIDAY!