Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Tuesday, March 20, 2012

kau yang tak pandai jaga aku!

Salam korang..

Mestila sehat kan?kalau tak tu, rajin2 makan ubat okay?muahahaha..LOL..

Bila tengok title ni korg rase ape?huhu..i tak tau la, title ni nak buat i gelak or sedih..yg pnting i boleh hahahahahahahahahahaha.......
wee huuu..ni la namanya suka menyalahkan orang lain..tak boleh terima kesalahan diri dan serta merta dikeluarkan ayat bagi menyentapkan perasaan org lain..huhu..

Betul ker tak pandai?so, kiranya 3tahun tu sia-sia lah maknanya?huhu..kenapa tak pandai?dah tak di ajar untuk ambil berat, nak buat macam mana kan?pernah nak tanya keluar pergi mana?pernah nak talk dari hati ke hati bila jumpa?tak kan?ni bukan istilah jiwang or tak la..nak tak nak, memang kena talk tok masing2 improve apa yang kurang..or sebenarnya maksud 'x pandai jaga aku tu' sebab gemuk?yer la, konon2 bagi tempoh tok kuruskan badan then sebab x turun tu yg buat jadi isu..senang cakap, tak boleh buat BANGGA lah..MAYBE kan?huhu..

cakap la apa nak cakap..buatlah sentap mana pun..yang penting, setiap pengorbanan aku sikit pun kau tak pernah appriciate..tak pernah!kalau nak diungkit, memang banyak..malas nak cita sini..kang nampak sangat bukak aib org..huh..its okay..

semoga dapatlah jumpa orang yang PANDAI jaga..cantik, KURUS tp bukan terlalu KURUS..yang boleh mengiurkan..yang boleh bagi segalanya orang cakap..boleh kasi BANGGA..biar boleh share dengan kawan2 yang awek kau cantik..huh..

Ikhlas daripada ORANG YANG TAK PANDAI JAGA..