Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Monday, September 5, 2011

penghujung cintaku

Salam semuanya..
hye all..sehat tak?ermmm..sume ngah sibuk entry raye tp i belum lagi..sbb i nk share lagu ni ngan you all yg tengah bercinta,dh kahwin,on the way bercinta n yg tak bercinta mcm i pon ley jer dga..lagu ni best sgt..actually,i baru dengar..sgt best!melodi die rase indah bangat!x percaye korg ley dengar okay?jom kite tengok lirik dia kat bawah ni..


Penghujung cintaku by pasha ungu feat adelia

berakhir sudah pencarian cintaku
jiwa ini tak lagi sepi, hati ini tlah ada yang miliki
tiba diriku di penghujung mencari cinta
diri ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menikahimu, aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu

ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
tiba diriku di penghujung mencari cinta
hati ini tak lagi sepi, kini aku tak sendiri

aku akan menyayangimu, ku kan setia kepadamu (kepadamu)
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu

wooo aku akan menikahimu, oh aku akan menjagamu
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
nananana nananana nananana nananana
ku kan selalu di sisimu seumur hidupmu
seumur hidupmu [4x]