Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Friday, August 12, 2011

orang yang SANGAT tak paham BAHASA!

assalammualaikum..

hye anda2?sehat x?hehe..thank you for coming on this blog..huhu..i nak story ar ckit ni kan..2ari lepas, i diganggu oleh manusia yang sgt x phm bahase!dlm atey ni,ALLAH jer yg tau betape menyampahnya dgn manusia ni..bukan 1 no jer tau..2,3 no naek..mmg sgt skt atey!yg sgt klakarnya, i think die org yg same..tp, gune byk no..konon2nye bajet i ley CAIR la!x sesenang itu okay!i mmg x lyn la..dh x lyn, sbuk pulak call..bukan 1 no je call..tiga2 no tu call tau tak?klu you all kat tnpt i,ape you rase?mcm nk belasah ke kan org tu?siriously, i mmg menyampah..lpas tu, dok push2 i nk kenal la,pas tu pakse i bls mess..hey!tolong la!egat i budak2 ker?tak mati la x dpt kenal org macm tu pon!bile die dh bengang sbb i x lyn, semalam die call..i geram i angkat..you tau i ckp ape?
i : kau nak ckp ngan sape?
manusia : nk ckp dgn awk la..kot2 ade jodoh kite..
i : kau tau tak kau slh no?
dengan slumber i terus letak..bukan la bajet lawa ker hot ker..tp,sebab mmg i x suke..before ni, ckp baek2 pon, x trime..so, mmg kena la..bengang tau..now, rase mcm nk tukar no, nk buang segla kengn2 yg pht and nk bukak buku baru..much better kan?
ok guys, update later okay?
daaa~

2 comments:

  1. kle dh tukar no baru tu, jgn lpe la habaq mai k heeheheh ppe pon chill je weih, buat xtau je, lme2 nnti dye penat sendiri :D

    ReplyDelete
  2. haha..tu la mcm nk tukr..msti g tau nye la..mslhnye rimas tau..huhu

    ReplyDelete