Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Monday, December 19, 2011

haPPY biRThday!

Assalammualaikum...
 
Hyep! sorry la , mmg dah lama x buat entry baru..haha..bz la kawan2..
banyak benda kena buat..BEKERJAYA la sangat kan? hahaha.. actually, dah lama nak buat title ni..tp, baru ada masa..

I just nak wish..HAPPY BIRTHDAY En. Diminati..I dah wish kat fon you.. I rasa you tak tahu..sorry sebab I ada perasaan ni.. I cuba jauhkan tapi, ALLAH jer yang tau..

I harap you selalu buat keputusan yang betul.. I sayang you sebab sikap you yang sangt ambil berat.. Maybe perkenalan ni silap sebab tertimbulnya perasaan lebih dari seorang kawan..Pray for you.

1 comment: