Welcome to ateydoonas.blogspot.com

Wednesday, May 16, 2012

Luahan hati yang tension!

Salam..

wah?lame x update an? huhu..bz yg..nak buat mcm mane..kena kerja banyak2..kumpul harta..hari ni sgt tension, okay! tak lama lagi aku nak bhnti..hahaha..trlalu byk bos dlm office ni..huhu..hari ni kuar makan ngan admin officer.. wah?sebab tension sgt an, tu yg kuar jauh ckit..sakit jiwa dok office lama2..ari ni jugak post status berani dekat FB! haha..BIAR TAK ADA LAKI JANJI ADA HARTA! haha..kau ada?tak kan? ramai tu yg comment..hahah..topik ni mcm best..sebab org sekarang ni takut tak ade BF sebab org akan mengate tak laku kau ni..mcm tu la..padahal bercinta pon asyik merana diri, baik pikir leklok..betol?huhu..so, pada org yang aku dh menyampah gila, jauh2 kan diri kau dari aku..hahaha..dah dah la weyh..

so, the next step, jadi lah org yg kuat untuk menghadapi masalah tension ni..hahaha..

No comments:

Post a Comment